Yortan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Tüm çalışanların işbirliği ve dayanışma içinde olduğu, her gün daha iyiye ulaşmaya çalışan bir okul olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, bir üst öğrenime ve hayata hazır, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh beden sağlığı açısından kendine ilke edinen, çevre bilincine sahip gençler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi, Salı ve Çarşamba: 08.50-16:00 & Perşembe ve Cuma: 08.50-17.40
Isınma: Merkezi Sistem
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz için her eğitim öğretim yılı başında servis güzergahları öğrenci sayılarına göre belirlenmektedir.
Sportif Etkinlikler: Futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 çalışmaları her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları: Meslek Lisesi Öğrenciler Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında etkinlikler düzenlenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ projeleri takip edilmektedir.
Diğer Hususlar: Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümümüz il içinde ve il dışında yarışmalara katılmaktadır. Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği öğrencilerimiz birebir pratik öğrenme sağlamak amacıyla civar köylerde uygulama gerçekleştirmektedirler.

WEB - https://yortancpal.meb.k12.tr

Adres - YORTAN Beldesi / Köyü AKINCILAR Caddesi Dış Kapı No 31 YENİCE/KARABÜK

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Karabük´ün Yenice ilçesine bağlı bir belde olan Yortan´da yer almaktadır.

Adres - YORTAN Beldesi / Köyü AKINCILAR Caddesi Dış Kapı No 31 YENİCE/KARABÜK

Ulaşım Her gün Karabük ve Yenice´den kalkan toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yortan Beldesinde olup; Yenice İlçesine 15, Karabül il merkezine ise 30 km uzaklıktadır