In Spring, The Game Is Outside

Son Güncelleme Zamanı: 09.05.2022 - 16.54

Projemizin Konusu

Pandemi döneminin öğrencilerimiz üzerinde pek çok olumsuz etkisi olmuştur. Okulların açılıp kapanması, ekran önünde öğrenmeyi yaşayan bir gençlik olmaları, yaparak yaşayarak öğrenme süreçlerinin aksaması, okullarda yeterince ders dışı etkinliklerinin olmaması, öğrencilerin okula karşı olumlu tutum geliştirmelerine engel oldu.İnanıyoruz ki çalışmamız, farklı yetenek ve ilgi alanlarında başarabildiğini gören öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacaktır. Amacımız okul bahçelerimizde şifreli bulmacalarla dolu oryantiring parkurunun ve fiziksel eylem gerektiren oyunların olduğu bir oyun düzeneği oluşturarak; öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırmak, iletişime geçmelerini sağlamak , fırsatlar tanıyarak düşüncelerini ifade etme becerileri geliştirmek ve yeni oluşturacağımız oyunda fikirlerini deneme imkanı sunmaktır. Öğrencilerimizle beraber oluşturacağımız bu oyunun okullarımızın iklimine olumlu yönde etki edeceğini ve öğrenci motivasyonunu arttıracağını düşünüyoruz.

09.05.2022 302

Projemizin Afişi